Yhtiöasiat

Tuemme asiakastamme yhtiön perustamisesta lähtien, erilaisissa liiketoimintaan liittyvissä tilanteissa, aina liiketoiminnan lopettamiseen saakka. Osallistumme hallitustyöskentelyyn ja tuemme hallitusta juridisissa asioissa.

Nikula on hoitanut yhtiöoikeudellisia asioita yli 30 vuotta. Tuemme asiakastamme yhtiön perustamisesta lähtien, erilaisissa liiketoimintaan liittyvissä tilanteissa, aina liiketoiminnan lopettamiseen saakka. Osallistumme hallitustyöskentelyyn ja tuemme hallitusta juridisissa asioissa. 

Yhtiöjärjestys, osakassopimus sekä kustannusten jakoa ja voiton jakoa koskevat sopimukset laaditaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Hoidamme yrityskaupat, sulautumiset ja jakautumiset sekä sukupolvenvaihdokset sekä erilaiset optiojärjestelyt. 

Tarjoamme myös taloushallintoon ja tarkastuksiin liittyvää neuvontaa ja tukea. Verotukseen liittyvä neuvonta, verotuksen tarkistaminen ja verovalitukset ovat ydinosaamistamme.  Edustamme päämiestämme vero- ja talousrikosasioissa tuomioistuimen edessä. 

Erilaiset liiketoimintaan liittyvät sopimukset, reklamaatiot, vahingonkorvaukset ja riitojen ratkaisu ovat yrityksen elinkaaripalvelua.

”Aloitin rakennusurakoinnin ilman lakimiestä. Pian jouduin tilanteeseen, jossa aikani ei riittänyt kaikkeen. Ammattitaitoisen juristin ja tilintoimiston löytäminen oli haastavaa.    Anne on hoitanut yhtiöni sopimusasioita ja taloushallintoa lähes alusta alkaen. Aina tapahtuu jotain mutta asiat ovat järjestyneet, kun Anne on ollut mukana sopimassa. Suosittelen Annea pk-yrityksen lakiasioiden hoitajaksi. Annelle on helppo soittaa ja puhua vaikeistakin asioista.”

Mika Kautiainen, Pro Kivitalot Suomi Oy, Helsinki 

Olemme Sinua varten

Kiireellisessä tapauksessa soita numeroon +358 50 341 6562.

Muussa tapauksessa ota yhteyttä.

Korkean tietosuojan asioissa ota yhteyttä TURVAPOSTILLA!

NIKULA LEGAL

© 2019 Nikula Legal Oy