Veroasiat

Nikula on perehtynyt verotukseen 30 vuoden ajan. Kokonaisvaltainen verotuksen osaaminen on kilpailuvalttimme. Keskitymme yritysten veroasioihin mutta hoidamme myös omistaja-yrittäjien ja yksityishenkilöiden veroasioita.

Nikula on perehtynyt verotukseen 30 vuoden ajan. Kokonaisvaltainen verotuksen osaaminen on kilpailuvalttimme. Keskitymme yritysten veroasioihin mutta hoidamme myös omistaja-yrittäjien ja yksityishenkilöiden veroasioita. Verosuunnittelu on tärkeä osa varainhoitoa. 

Elinkeinotuloverotus. Arvonlisäverotus. Osinkoverotus. Varainsiirtoverotus. Kiinteistöverotus. Lahjaverotus. Perintöverotus. Vero-oikaisut ja verovalitukset.  Nimeä vaan verolaji. 

Verorikosasiat (veropetosepäilyt, taloushallintoon liittyvät rikosepäilyt, esitutkinnassa avustaminen, oikeudenkäynnissä avustaminen ja puolustaminen). 

”Anne on sisareni, jääräpäinen ja oikeudenmukainen. Anne on hoitanut monta veroasiaa. Sain yllättävän lisäveron asunnon luovutusvoitosta 2010. Verottaja katsoi, ettei rahoitusvastikkeita voi vähentää myyntihinnasta, koska taloyhtiö käsitteli rahoja tietyllä tavalla. Anne hoiti asian. Helsingin hallinto-oikeus antoi päätöksen, ettei mitään veroa tuolta osin tarvinnut maksaa vaan kyse oli vähennyskelpoisesta hankintahinnasta. Hyvä Anne!”

Arto Nikula, Kirkkonummi

(Kyseistä hallinto-oikeuden ratkaisua ei ole julkaistu verohallinnon ohjeessa.)

Olemme Sinua varten

Kiireellisessä tapauksessa soita numeroon +358 50 341 6562.

Muussa tapauksessa ota yhteyttä.

Korkean tietosuojan asioissa ota yhteyttä TURVAPOSTILLA!

NIKULA LEGAL

© 2019 Nikula Legal Oy