Kiinteistöt ja asunnot

Tarjoamme kiinteistöihin ja asuntoihin liittyvää lakipalvelua. Hoidamme vaihdantaan, verosuunnitteluun ja yhtiöittämiseen liittyvät asiat.

Tarjoamme kiinteistöihin ja asuntoihin liittyvää lakipalvelua. Reaaliomaisuus on merkittävä varallisuuserä, johon liittyy paljon erilaisia sopimusoikeudellisia kuin myös verotuksellisia kysymyksiä. Hoidamme vaihdantaan, verosuunnitteluun ja yhtiöittämiseen liittyvät asiat. 

Laadimme omaisuuden hallintaa ja yhteisomistusta koskevat sopimukset. Kustannusten jakoa koskevat sopimukset ja yhtiöjärjestysmääräykset laaditaan asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Pyrimme ratkaisemaan kiinteistöjä ja asuntoja koskevat riidat sovinnollisesti, jotta raskas oikeudenkäynti vältetään. Tarvittaessa asiakkaan edun vaatiessa edustamme päämiestämme tuomioistuimessa. 

Neuvomme myös rahoitukseen liittyvissä vakuusjärjestelyissä. 

”Olimme ostaneet suurehkon rivitaloasunnon, jossa oli iso piha. Saimme sattumalta tietää, että asunnon pinta-alasta oli erilaisia tietoja (yhtiöjärjestys, rakennuslupa, verotustiedot). Myyjä oli ilmoittanut suurimman pinta-alan… halusimme kauppahinnan palautusta.  Anne hoiti asian. Asia sovittiin Helsingin käräjäoikeudessa ja saimme korvauksen.”

Leni ja Pertti Palander, Helsinki

”Olin ostanut Helsingistä vanhasta talosta asunnon. Yksi osakkaista halusi lunastaa sen pois minulta. Yhtiöjärjestyksessä oli lunastusmahdollisuus. Anne hoiti asian. Lunastusmenettelyssä oli tapahtunut virhe. Asia meni oikeuteen mutta sain pitää loppujen lopuksi asuntoni.”

Arto Nikula, Kirkkonummi

Olemme Sinua varten

Kiireellisessä tapauksessa soita numeroon +358 50 341 6562.

Muussa tapauksessa ota yhteyttä.

Korkean tietosuojan asioissa ota yhteyttä TURVAPOSTILLA!

NIKULA LEGAL

© 2019 Nikula Legal Oy