Arvot

Kunnioitus – luottamus – rohkeus – vastuullisuus.

Kunnioitus

Kunnioitamme asiakastamme ja haluamme parasta asiakkaallemme. Palvelumme räätälöidään asiakastamme varten hänen toivomallaan tavalla.  Haluamme toimia päämiehemme parhaan edun mukaisesti. Professionaalinen korrektius ei estä meitä tarvittaessa tuomaan esille asioita, joita ei haluta kuulla. Asiakkaamme menestys on ensisijainen tehtävämmäe.   

Luottamus

Toimintamme perustuu luottamukseen.  Luotamme asiakkaaseemme ja seisomme hänen rinnallaan lahjomattomana. Toimintamme edellytys on, että asiakkaamme luottaa meihin. Meidän täytyy voida käsitellä myös mitä vaikeimpia ja haastavimpia asioita. Pidämme asiakkaamme asiat salassa. Luottamus tarkoittaa luottamuksellisuutta.

Rohkeus

Meillä on rohkeutta toimia tavalla, jonka näemme oikeaksi. Puolustamme vahvasti oikeaksi uskomaamme asiaa. Rohkeus palkitaan pitkäjänteisen työn jälkeen. Me otamme tämän mahdollisuutena kehittyä ja katsoa tulevaisuuteen. 

Vastuullisuus

Kannamme vastuun siitä, mitä teemme. Kaikessa mitä teemme korostamme vastuuta, lakien kunnioittamista, yksilön vapauksia ja ympäristöasioita. Vastuullisuuteen liittyy myös vastuullinen vapauden ja vallan käyttö. Vastuu sisältää kunnioittamisen, luotettavuuden ja sen, ettei käytä väärin valtaansa.

Olemme Sinua varten

Kiireellisessä tapauksessa soita numeroon +358 50 341 6562.

Muussa tapauksessa ota yhteyttä.

Korkean tietosuojan asioissa ota yhteyttä TURVAPOSTILLA!

NIKULA LEGAL

© 2019 Nikula Legal Oy